POTC-tabbe!

Pirates of the Caribbeanfilmerna är ju så sjukt välgjorda, och faktiskt högt upp på listan om de dyraste filmerna någonsin. Dock har jag märkt en liten, liiiten, patetisk tabbe. I fjärde filmen, när de tappat Syrena, och den kristna mannen lägger sin skjorta om henne och hjälper henne upp, så ser man igenom den vita skjortan, och ser att hon har trosor på sig. En multimiljonfilm lyckas med alla specialeffekter, men gör sedan en sådan tabbe. Epic fail. 

Filosofin har till skillnad från fysiken inga lagar...

Ihelg har jag varit i Luleå och träffat min gwador. Det var väldigt länge sedan. Han bjöd mig på bio, och vi såg PIRATES OF THE CARIBBEAN - ON STRANGER TIDES. IGEN! Woohoo.  Efter en stunds funderande har jag kommit fram till att film nummer ett och film nummer fyra är de bästa utav POTC-filmerna. 

Jag är ett fantasyväsen innerst inne. Jag är en Na'Vi, och en gråalv, och en sjöjungfru och egentligen allt jag vill vara, och precis den stunden jag vill vara det. Varför ska man sätta gränser? I mitt huvud får jag vara vem jag vill, och det är jag. Det är bara min fysiska kropp som är mänsklig. 

Filosofin har ju till skillnad från fysiken inga lagar, och därför finns heller inga gränser för vad jag är. Jag är allt. Jag är ingenting. "Look into my eyes and see the ocean, or look into my eyes and see black filth" - citat av Lina Sandström, och som egentligen handlar om något helt annat. 

Idag ska jag plugga inför ett prov jag har imorgon, och jag ska även göra upp stora planer. Organisera och planera är min favoritsysselsättning. Jag är peppad till att utföra projektarbetet, och det ska ärligt talat bli väldigt roligt. Dock har dagens planering ingenting med projektarbetet att göra, jag ville bara nämna det. :) 

Men nu blir det att duscha lite, sedan eventuellt äta middag, städa, plugga och planera innan jag avslutar dagen med att umgås med grannen. See you in hell.

1:a pris!

Idag är det äntligen fredag! Det blir att åka till Luleå ikväll. Har varit på stan idag med Elin och jag köpte en fin, gul klänning för bara 99 kr på Cubus. Det var ett bra kap, anser jag. 

Idag gjorde vi kursprov i Kemi A, och jag tror faktiskt att det gick bra. Förhoppningsvis skrev jag ett mvg, eller iallafall ett starkt vg. 

Jag har på senaste tiden vunnit två tävlingar i skolan. Jag, Fanny och Peder vann en fysiktävling som gick ut på att man skulle beräkna en kastbana och sedan skjuta en liten boll i en liten kanon och ställa en korg på rätt plats så att bollen gick in. Vi fick maxpoängen, som var 9 d.v.s. 3 fullträffar. Mest cred till Fanny, anser jag, eftersom hon räknade mest utav oss alla. 

Pristet till denna tävling var godis, som jag inte äter, så Fanny och Peder (antar jag) fick dela på det.

Igår hade vi också prisutdelning på en kristallodlartävling där vi skulle odla alunkristaller och den som fick den bästa kristallen skulle utses som vinnaren. Jag vann! Jag hoppades verkligen på det, men gav upp i slutet eftersom jag inte trodde min kristall dög, men sedär! 

Priset var en ascool slips och så fick vi alla varsitt diplom. Juryns utlåtande: "Fina linjer, ren symmetri och klar glans. Det här gick ju som en dans." 

Petter fick "hard worker" priset, och vann den coola tröjan han har på sig! David ville inte vara med på bild, men han fick priset för "störst kristall", och det är den som Anki håller i. 



Nu är det inte många dagar kvar i skolan! 2 riktiga skoldagar (om än inte heldagar) + avslutningsdagen gäller för mig. För de andra gäller också en NV-kamp nästa vecka på onsdag, som jag inte lider av att missa. :)

Dag 03: Hur ser ditt drömsamhälle ut?

Hur ser mitt drömsamhälle ut? Måste jag vara realistisk? 

Ett perfekt exempel på mitt drömsamhälle är väl egentligen Pandora. Duger det? 

Nä, men mitt drömsamhälle är faktiskt i princip som samhället ser ut idag, men väääldigt förenklat, och med kapitalismen totalraserad. Jag vill ha ett liberalt samhälle, på snudd till anarkistiskt, med få lagar och den politik som ska finnas kvar ska vara röd. 

Vi ska även leva MYCKET mer miljövänligt, med enbart grön el och med mycket bättre sophantering, och MYCKET MINDRE KONSUMERING. Stora städer ska heller inte finnas, utan de allra flesta ska bo i skogen och på öppen mark. Inge betong här inte. Det ger mycket större möjligheter för att kunna jaga sitt eget kött, och odla sin egen mark, vilket kommer minska belastningen på miljön. 

Allt skit ska bort. Alla småsaker ska bort. Våra hus ska inte vara fyllda med skit, utan bara välbehövliga saker. Kläder man behöver, mat och matförvaring, en grafenmanick (som ska ersätta TV, dator, telefon och allt), och typ läromaterial och lite hygienartiklar. 

Inget ska massproduceras. Punkt. Husen ska dessutom inte vara stora betongblock utan trähus, och hyddor (om man bor i rätt klimat). Allt ska värna om miljön, och vi ska leva MED den, inte AV den. Vi ska värna om djuren, och allt ska vara helt perfekt. Tänk gamla indianstammar, fast med gröna elstolpar, datorliknande saker för världskommunikation, ett fungerande skolsystem och sjukhus. 

Alla världsgränser ska suddas ut, och alla måste lära sig engelska, som ska vara ett världsspråk (men man får gärna prata vad fan man vill annars). Bilar ska inte finnas, men någon form utav miljövänligt färdmedel ska finnas. Skepp, tåg och sådant.

Dag 02: Vad är dina åsikter om droger?

Mina åsikter om droger är rätt liberala. Jag tycker det är sjukt att förbjuda någon från att förtära sådant som växer på marken, som svampar och marijuana. Det är ju som att förbjuda någon att förtära flugsvamp, eller paprika. 

Jag tror också att om många mildare droger hade varit lagliga så hade inte våran alkoholkultur sett ut så här, och folk hade exempelvis rökt marijuana istället för att supa skallen utav sig - vilket jag tror hade lett till mindre belastning på samhället, för hur man än tänker på det, så är man mer borta och mycket mer våldsam under inflytandet utav alkohol, som förövrigt inte ens är en bra drog, utan man blir bara fördummad, avtrubbad och släpper på hämningarna utav det.

Vi kommer aldrig bli av med droger, för folk tar dem för att få uppleva en annan verklighet, och de gillar det. Därför är det helt onödigt att förbjuda fler och fler droger, för ju mer man förbjuder, desto fler nya droger kommer det. Istället för att folk tar droger med välkända och dokumenterade effekter, så väljer man det lagliga alternativet som ofta är helt oprövat, och i några fall så slutar det med dödsfall eftersom folk inte vet effekterna/doseringarna på dessa nya preparat. 

Men i sin helhet tycker jag inte det är mer fel att bruka droger än att bruka alkohol (som förövrigt är mer beroendeframkallade och mer mind-fuckande än många andra droger). Vill man ha respekt för lagen så får man hålla sig till lagliga droger, antar jag, men jag dömer ingen människa som bryter mot någon lag heller. "They are more like guidelines anyway". 

Så länge ingen annan blir skadad så får man göra vad man vill, anser jag.

Trevlig helg!

I helg har jag befunnit mig långt bort i en stuga med Matilda med familj. Det var välbehövligt. Vi åkte båt, grillade, badade (för första gången i år!), bastade och åt god mat. Riktigt trevligt. 

Jag har även sett många sorkar, och kommer troligtvis att drabbas av sorkpest, som blivit allt vanligare i år (kanske är det apocalypsen som kommer med sjukdomar, då vi som inte blev uppsugna i himlen i lördags ska drabbas utav jordens undergång i Oktober). 

Jag har sett otroligt mycket vackra landskap också. Det blir så när man tittar ut genom fönstret ibland. Naturen är vacker, och jag älskar den. När människorna blir fria igen, då ska jag njuta av skönheten som finns i allt omkring mig.

Jag råkade ju som försvinna lite från bloggen, även om jag hade tänkt blogga. Men nuuu ska jag ta det lugnt, äta min hemmagjorda lakritsglass och gosa med mig själv. Det behövs. Jag återkommer ikväll eller imorgon med bloggutmaningen! 



Sömnen kommer först!

Jag skulle ha vaknat klockan 09.00 för att gå till skolan. Jag vaknade istället för ungefär en timme sedan, vilket blir 14.30. Så kan det gå. Ibland behöver kroppen 14 timmars sömn, så fan, låt den få det. 

Nu sitter jag och väntar på mina ägg, och ska sedan förbi min granne. 

I tisdags/onsdags var jag på nattbio för Pirates of the Caribbean - On stranger tides. Den var lite överdriven på vissa aspekter, men i sin helhet så älskade jag den, liksom alla tidigare POTC-filmer. Jag orkar inte gå in djupare på vad jag tycker om den i nuläget, då det krävs att jag ser den åtminstående en gång till, men någon gång ska jag ha ett POTC-race och skriva en liten kommentar om alla filmerna. 


Det verkar som om min fruddag är klar, så nu blir det mat!

Snowflake

A little flake
A flake of snow
Appears before my eyes
So cold and oh so small
But enough to carry miracles
You melt softly in my hand
I caught  a glimpse of your final present
The answer to the question raised is lost
Where did your present begin,
And why did it end in my hand?
En dikt jag skrev en gång efter att varit på en 7 timmar lång promenad i min ensamhet långt borta i ödemarken, och när jag gick där och funderade på allt och inget så kom det några flingor snö på annars nästan bar mark, och en snöflinga landade i min hand. 


A little flake
A flake of snow
Appears before my eyes

So cold and oh so small
But enough to carry miracles

You melt softly in my hand
I caught a glimpse of your final presence
The answer to the question raised is lost
Where did your presence begin,
And why did it end in my hand?

Dopaminmolekyler och LCHF-glass

Äntligen har jag gjort färdigt bilduppgifterna och lämnat in dem! Hade noll inspiration, och skulle bland annat rita en bild till ordet "paradiset" (eller ja, det fanns flera ord att välja mellan, men bara typ 2 vettiga). 

Efter några veckor utan idéer så insåg jag att mitt paradis är inte bundet till en speciell plats, ett objekt eller en aktivitet, för mitt paradis är ju känslan av lycka. Mitt paradis är ju lyckan inom mig som uppstår i många olika situationer, så jag beslutade mig för att rita en dopaminmolekyl - ämnet som belönar och ger känslan utav lyckorus eller förälskelse. 

Fotade av bilden med mobilen, and voila!



Nu är Elin här och vi ska plugga. Ska även äta hemmagjord LCHF-glass helt utan socker med smak av kanel. Mums. :)

Dag 01: Vad är din syn på religion?

Min syn på religion är lång, kluven och komplicerad. Jag kan börja med att säga att jag var religiös när jag var ung (kring 10-årsåldern), då kristen. Jag fick bibeln uppläst för mig, jag läste i den själv och diskuterade den mer andliga aspekten utav kristendomen med min religiösa kompis familj. Vi besökte kyrkan då och då, och vi gjorde ett sånguppträdande där en gång. 

Min familj var helt emot det. De tyckte att jag var dum i huvudet, och det tyckte nog alla andra jag kände med, så jag gled ifrån det där. 

Jag blev nog troende kristen utav fel anledning då, för att jag var rädd för allt som sades om helvetet, som jag trodde på eftersom jag i stort sätt trodde på allt folk sa till mig när jag var liten eftersom jag är en liten Aspergerunge, men jag fortsatte att vara troende kristen för kärleken och för beskyddet jag senare fann hos "Gud". 

Nu tillhör jag officiellt sett ingen religion då jag gick ur svenska kyrkan när jag var 16 år. Det är ett val jag står för, och som jag i nuläget tror att jag aldrig kommer att ångra. Jag tror inte att en församling och en tro hör ihop.

JAG tycker personligen inte att man ska betala pengar till en stor industri som inte ens är helt fristående, utan faktiskt under politisk påverkan (eller om det är politiken som är under religionens påverkan?), om man inte vill förståss. Får man ut något av det, så varför inte?

I det stora hela så tycker jag att religion är en fin grundtanke, och något jag skulle omfamna med hela mitt hjärta ifall det inte var så korrupt och användes som ett maktvapen. 

I grund och botten tror jag att all religion (som jag hittills känner till) bryts ner i ande/eneri och materia. Där anden/energin/godheten är Gud, eller motsvarande beroende på religion, och materia står för materialism, det onda, det korrupta och Djävulen eller motsvarande. 

Vi ska hitta Gud, och låta honom skona oss från frestelse, som då är Djävulen, vilket jag tolkar som att vi ska hitta godheten i oss själva och lyckan det kommer ge inom oss ska skona oss från att gå den korrupterade vägen som leder till girighet och materialism. 

I dagens samhälle innebär det att vi frånsagt oss Gud och följt Djävulen. Vi lever i helvetet. Vi lever i en värld där pengar är makt. Stora industrier krossar fattiga människor och förstör miljön på grund utav girighet. Vi har valt att följa materialismen, för ack så lockande den är. Vem vill ha inre frid och lycka om det innebär att kapitalismen raseras? 

Nu för tiden är det dock få som tolkar de heliga skrifterna på samma vis som jag. De tolkar dem så som att du ska följa varenda ord bokstavligt och annars kommer du lida på en varm och brinnande plats efter döden. Den religionen vill jag inte stödja. Jag vill aldrig någonsin stödja något som uppmanar människor att följa ohumana regler på grund utav rädsla. 

Jag tror att det skapar mer problem att dela in tro i olika religioner än vad det ger. Det skapar i min mening bara krig och bråk om småsaker såsom vilken plats och vilken tid något hände på. Vi har verkligen slutat se helheten i religionerna, och ser bara de små, små obetydliga faktorerna. Vi tolkar de heliga skrifterna bokstavligt, helt enkelt. Detta väcker även en stor fundering hos mig: Hur kan människor vara så korkade att de tolkar allt bokstavligt, när till och med en liten flicka med Asperger (som faktiskt innebär att man tolkar saker bokstavligt) förstår meningen bakom alla ord? 

Jag kommer aldrig respektera religiösa människor som tolkar heliga skrifter bokstavligt/använder religion som maktvapen eller som begår hemska brott mot andra människor och vrider den heliga skriftens ord till att få det att vara okej. (Detta medför att jag ser vissa religioner som mer "okej" än ändra. Jag har inget emot att peka ut någon, men väljer att inte göra det eftersom det medför att en del läsare enbart hakar upp sig på den meningen av hela min text, men ni kan ju klura på det själva om ni har lust.)

De människor som jag ser som mest religiösa är ju faktiskt hippies. De har fattat poängen. Och New-Age tänkare, och många enskilda individer som är lite smygtroende, men som inte vill kalla sig kristna/muslimer/buddister/hinduer osv, och dessa människor har min fulla respekt. 

Jag citerar mig själv från min förra bloggutmaning: "Jag vill aldrig stödja en religion, men jag stödjer gärna en tro". Om sedan den tron skulle gå in i en religion, så gör det mig inget. Om man tror på ett vettigt sätt, men kallar sig kristen/hindu/muslim/satanism/buddist/jude och så vidare så är det självklart att det heller inte är fel. 

Jag vill inte sätta mig själv i ett fack. Jag vill aldrig kalla mig något av ovanstående, för allt är ju i grund och botten samma sak, och det är ju den delen av religionen jag vill stödja. De småsaker som varierar i olika religioner är ju det som gör religionen så problematisk i samhället, och därför skulle jag tycka det var fel av mig att tillhöra en viss religion då det innebär att jag frånsäger mig de andra och på så vis gör gränsen emellan religionerna starkare. 

Jag kan lugnt kalla mig troende eller religiös, men jag tillhör ingen religion, och jag har ingen aning om vad som händer efter döden. Kanske ruttnar man bort, kanske blir man en ande. Jag kan omöjligt veta, men den som dör får se. 

Så ser jag det.

Jag ber om ursäkt ifall min text är för plottrig för att förstå ordentligt, men sammanfattningsvis: Jag tycker om grundtanken med alla religioner, tror att helvetet och himlen eller motsvarande finns på jorden, att Gud betyder inre frid/lycka och Satan står för girighet och materialism och att religion i samhället är fel då det inte längre handlar om ande och materia utan om makt och annat stört.

Bloggutmaning!

Jag tycker det är dags för en till bloggutmaning. Varför? Jag tycker det är galet roligt att svara på frågor. Dock väljer jag att designa den själv för att få ut mest utav den. Jag väljer också att svara på frågorna när jag känner för det, inte varje dag. Åter igen kommer även denna bloggutmaning presenteras i filosofihörnan.

Bloggutmaningen kommer att ta upp tio frågor, och de tre sista frågorna får ni välja åt mig! Skriv gärna en kommentar, skriv till mig på facebook, på mobilen eller säg IRL vad ni vill veta om mig. Jag kommer välja de tre förslagen jag själv tycker passar om det nu blir fler än tre! :)

Dag 01: Vad är din syn på religion?
Dag 02: Vad är dina åsikter om droger?
Dag 03: Hur ser ditt drömsamhälle ut?
Dag 04: Vad är helvetet för dig?
Dag 05: Vad är din högsta önskan?
Dag 06: Vad oroar dig mest i världen?
Dag 07: Beskriv hur en perfekt dag skulle se ut!
Dag 08: Läsarna bestämmer
Dag 09: Läsarna bestämmer
Dag 10: Läsarna bestämmer



Fredag den 13:e

Idag är det fredag den 13:e. Jag tänkte summera upp alla händelser som hänt idag och som MÅSTE betyda att det sannerligen är en otursdag.

Dåliga saker som hänt idag:

* Köttfärsen jag åt smakade lite för mycket tomat
* Skolans kotlett var lite väl tillagad
* En snygg tröja jag provade var inte snygg när jag tog på den
* Jag trampade i ris som låg på min systers golv
* Min skolios i ryggen SYNS enormt mycket just idag
* Jag har haft mild huvudvärk

Bra saker som hänt idag:

* Jag fick träffa min familj
* Mamma köpte smink åt mig
* Mamma gav mig 70 kr
* Jag fick gratis mat som smakade gott
* Jag hade en chill skoldag
* Jag fick tillbaka två prov med betygen VG+ och MVG
* Jag fick sova ostört på soffan när jag var trött
* Jag ska få efterrätt
* Jag har lämnat gamla kläder till röda korset
* Jag har fått gratis kläder utav min mamma

Sannerligen en otursdag idag! Eller?

Hoppsan, jag hade ju en blogg också!

Har helt glömt bort att blogga. På måndag så var jag barnvakt med Matilda åt mina systersöner. Jag ville dö. Ungar som skriker och inte vill sova är äckligt och jag vill aldrig skaffa barn. Det tråkiga är att jag förmodligen kommer göra misstaget att vela ha barn om typ 15 år, men som tur är kan man ju adoptera bort dem och ta livet utav sig. Hur kan man vela sluta leva och istället spendera kvällarna med att lyssna på missnöjt barnskrik? 

Det enda trevliga med barn jag kan komma på är att titta på dem och inse att de är en del utav sig själv, och man kan se sina ansiktsdrag i barnet och någongång i framtiden när de blir riktiga människor så kan man prata med dem om livet och bli häpen över att de har känslor. 

På tisdag hade jag en dag för mig själv. Det var så härligt. Så himla roligt. På kvällen besökte jag Elin en sväng, och sedan var jag och Mikaela på promenad och tittade på vattnet, himlen och kommenterade hus. "Svensson Deluxe", "tomtestuga", "dockhus" och så vidare. Vi åt även körsbär och sedan sov jag hos henne. 

På onsdag hade jag ett prov som jag totalt sket i att plugga till. In facto, så hade jag inte ens gjort ett enda tal på det kapitlet i matten. Provet gick dock ändå bra, och jag får troligtvis VG+ eller MVG. Ju mindre jag pluggar, desto bättre verkar det gå, uppenbarligen. 

Har förmodligen vätskebrist, då jag inte klarar att dricka annat än en glas vatten per dag. Stundvis är jag illamående och klarar inte att äta, och just nu skulle jag dö hellre än att äta mat, så jag måste köpa frukt. På senaste tiden har jag också börjat sakna många vänner. Madde! <3 för att nämna en. Ska nog spendera en del av sommaren i Kiruna så att jag får träffa alla. 

Har även fått reda på att jag är granne med en gammal bekant! Det ska bli roligt att återuppliva den bekantskapen litegrann. :) 

Idag har jag varit och tittat på projektredovisningar, och börjat bli aningen peppad att utföra mitt projektarbete. Imorgon blir det filmkväll hos Matilda långt bort åt helvete. Nu måste jag duscha och hjälpa Elin att laga punka i däcket. Det var dock väldigt trevligt att skriva av sig, gott folk!

En söndag

Hjälpa en vilsen tjej att hitta till Öjebyn: Check
Plocka in ren disk: Check
Laga en ordentlig middag: Check
Göra ett hemprov i matte: Check
Påbörja fysikuppgifter: Check
Köpa en ny mascara (efter nästan två år med samma...): Check

Nu sitter jag hos Elin. Jag lider eftersom jag glömde mitt torrkött i Luleå. :( Nu blir det bara korv till Matildas kommande grillkväll i helg. :'(

Jag och Elin hittade dessutom en sjukligt stor passionsfrukt på affären. Galet stor. Ni skulle bara veta. ;) Så spännande mitt liv är, alltså. ;P

Imorgon ska jag vara barnvakt och försöka lyckas lägga en bebis och ett barn. Hur tror ni det kommer gå? Blöjan kommer nog sitta ut och in och ungen kommer klättra i en taklampa, eller något. Menmen. SHit happens. Förlåt om jag förstör ditt hus och dina barn, syster!



Helg igen!

Då var det morgonen efter fest, och eftersom jag var lagomt full så är jag inte bakis - vilket jag finner oerhört skönt. :) 

Jag och Matilda tog bussen till stan och käkade på max igår. Jag bjöd henne på mat och vi fick minst två felbeställningar, men det löste sig. När vi cyklade tillbaka till Öjebyn krashade vi i en vägg och Matildas finger blev smashat i flera bitar (eller så var det så att hon började blöda). Jag skadade mig inte så värst mycket. Fick lite ont i handen och ett litet sår på lillfingret. 

När vi väl var framme var Elin här med oss, och vi gjorde oss i ordning för festen som visade sig bli jättehärlig och trevlig. :) Tack för en trevlig fest allihopa! 

Nu ska jag snart pallra mig till Luleå en stund, för att sedan komma hem till två matteprov och ett fysikprov nästa vecka. Nice som fan. 

På tal om prov hade jag dessutom kemiprov igår, som jag knappt pluggade till. Jag hade inte ens öppnat böckerna förrän dagen innan, och då gjorde jag och Elin några tal. Eftersom jag bara hann lära mig hälften så gick provet ändå bra. Uppgifterna jag kunde var busenkla, och uppgifterna jag inte kunde gjorde jag inte. Förväntar mig VG- eller G. Jag intalar mig själv att det duger. 

För en gångs skull känner jag att livet leker, även om det just nu är sjukt komplicerat. Det gör inget att det finns tusen problem när man har kraft till att lösa dem. 



Total eufori

Hur kan man vara så lycklig av att lyssna på en nyfunnen bäst-låt innan skolan och ett prov som kommer gå rakt åt helvete? Total eufori!

Klä-dig-som-du-inte-är-dag!

Idag på skolan var det en klä dig som du inte är-dag, vilket innebär att elever klär ut sig eller helt enkelt bara klär sig annorlunda. Jag önskar att jag hade kunnat klä ut mig, men eftersom jag sov hos min syster så hade jag inga kläder utöver mina vanliga. 

Det var jätteroligt att se hur andra hade klätt sig, och läraren Micke tog lätt hem priset för bästa utstyrsel! Med magtröja, leopardbyxor, handbojor och handväska var han nog den som chockerade mest! 

Igår var jag hos min syster, och vi kollade lite "behind the scenes"-Avatar, åt bär med grädde och mörk choklad och kollade Big brother. Hennes kompis var också där, och vi hade trevligt. Sedan sov jag där, och vaknade med en bebis klängande på ryggen och en katt på mig. Faktiskt rätt så mysigt. 

Idag har vi bakat till Djurens dag på söndag då vi ska sälja fika. Det var helt underbart kaos. :) Vi satt sedan i kiosken och sålde alla våra sprillansnya varor! 



Google chrome hatar facebook!

Google Chrome hatar nog facebook, och vill inte öppna facebook än heller, även nu efter att jag ominstallerat det, så jag får köra facebook med internet explorer och resten med chrome. Någon hjälp här?! 

Idag vaknade jag supermegapigg, typ. Jag snosade visserligen en kvart, men jag var ändå pigg. Efter en dusch och packning var jag i skolan alldeles för tidigt och fick äntligen träffa min Matilda efter en lång tid utan henne. 

Skolan idag har varit bra, och jag stannade till 17.00 (!) på grund utav ett utvecklingssamtal. Nu har jag rester att ta igen som fan. Har kemiprov på fredag, och jag har ännu inte ens börjat göra uppgifterna i boken... Kul... Tre kapitel kemi ska vara klart till fredag. 

Efter skolan handlade jag mat. En massa korv och hamburgare och annat smått och gott som man måste ha för att göra riktiga middagar. Idag blev middagen korv med räksallad och rostad lök. Har varit helt frälst på det sedan jag åt det på statoil i torsdags. 

Ikväll ska jag packa uta' helvete för att jag behöver packa ner skolsaker för tisdag och onsdag, "kom-som-du-inte-är" kläder till onsdag, film samt sovsaker. Ska nämligen sova över hos syster imorgon. :) 

Det blir kanske även att sova hos Elin (förlåt att jag planerar detta utan att fråga dig först Elin!) om jag får, eftersom det blir en vända dit ikväll för att mata bebisarna och äta upp mina bär som ligger och skräpar i hennes kyl. 

Nu, mina kära vänner, ska jag sluta skriva. Jag vet att alla hatar "dessa vardagliga ting har jag gjort idag-inlägg". Ciao!

Alkoholens två sidor...

Igår var det fest! Valborgsfest med tema där man skulle klä sig som en musikstil. Kul som SATAN hade jag! Blev dock väldigt aspackad, och har glömt stora delar utav kvällen. Var full som ett svin redan vid 8 tiden på kvällen, och fortsatte vara full tills jag somnade med fyllehicka vid tre. 

Idag har jag fått betala för det, dock. Höll på dö hela morgonen och har mått illa hela dagen. 

Tillbaka till festen: Jag och Elin var gothare, med väldigt mycket smink och väldigt svarta kläder. Det var sjukt roligt. Cred till Mikkiz som hjältpe oss att göra oss i ordning! 

Jag hittade heller inte hem. Det tar 2 minuter att gå från festlokalen till mig. Jag går förbi festlokalen VARJE dag på vägen till skolan, affären och de flesta polarna. Men att hitta hem tog 10-15 minuter, och jag frågade en klasskompis om han visste var jag bodde. (Dock minns jag inte det, men har fått det förklarat för mig). 


De första som befann sig på plats: 



Jag och Elin med väldigt snygga miner! 



Och för pinsamhetens skull så slänger jag även in en bild när jag och Elin dansar:



Tack till alla som var där för att ni gjorde festen så trevlig, och tack till er som ordnade festen!

RSS 2.0