Jag hatar idioter

Person - kommer med ett generaliserande och diskriminerande påstående utan fakta att backa upp med.
Jag - Frågar varför denne tycker/säger så, och säger att jag tycker det är fel utav denne att uttrycka sig så
Person - Blir arg och gnäller på att jag alltid måste säga emot/diskutera allt.
Så sjukt irriterande! Varför tror folk att de får säga vad de tycker, men inte tycker att andra ska få uttrycka sin åsikt eller ifrågasätta? Säg vad fan du vill, men hindra mig fan inte från att säga vad fan jag vill sen då.
Person - Kommer med ett generaliserande och diskriminerande påstående utan fakta att backa upp med.
Jag - Frågar varför denne tycker/säger så, och säger att jag tycker det är fel utav denne att uttrycka sig så
Person - Blir skitarg och gnäller på att jag alltid måste säga emot/diskutera allt och vägrar lyssna på vad jag vill säga.

Så sjukt irriterande! Varför tror folk att de får säga vad de tycker, men inte tycker att andra ska få uttrycka sin åsikt eller ifrågasätta? Säg vad fan du vill, men hindra mig fan inte från att säga vad fan jag vill sen då.

I detta fall min mamma, som fått för sig att jag skojar när jag säger att jag inte tycker om henne, och hon tror att jag kommer ändra mig. Inte än, ens efter 2 år hemifrån iallafall. Jag tål dig inte.

Stockholmsshopping

Har shoppat i princip hela dagen. Det har varit riktigt roligt, men det är så stort i Stockholm att man inte kan titta i alla affärer, vilket är lite tråkigt. Det fanns också typ tre H&M så nära varandra att man kunde se alla tre samtidigt! Lite skillnad från Kiruna, och Piteå också för den delen. 

Har iallafall köpt:
* En liten plånbok som rymmer typ kort och lite sedlar (bra till krogen och festivaler) ca 70 kr
* Ett par blommiga jeans för ca 50 kr
* Ett par mjukisbyxor för ca 50 kr
* Ett par coola byxor för ca 50 kr
* Ett par korta leggings för ca 70 kr

Mamma köpte även ett par vardagsskor till mig för 300 kr, och min syster köpte en liten väska (som rymmer typ min lilla plånbok + mobil + nycklar (också perfekt till krogen och festivaler) i födelsedagspresent. :) 

Åt även sushi på en sushibar. ;) Vi var även på Louis och de andra åt mat medan jag drack Irish coffee. Det kändes riktigt lyxigt att för första gången få beställa en drink och visa leg på restaurang. :) 

Stockholm är riktigt fint alltså. Enormt fint. Såg även några pubar med irländsk stuk och som serverade guinness och dylikt, och GUD så sugen jag blir på att gå på gatorna i Dublin. Ska HELT KLART dit!
Nu ska vi mysa framför TVn. :)

18 år! Woohoo

Igår vaknade jag 06.34 hos min syster, och ett tag senare satt vi på flyget till Stockholm. Min första flygresa på typ 11 år. :D Det var härligt, och jag tyckte om att titta på gulliga moln. 

När jag kom hem till min andra syster, så åt vi alla en god lunch och for till Globen där jag shoppade lite. Sen blev det färjan till Djurgården och GRÖNA LUND! 

Det var skitskoj. Åkte allt från vilda musen till fritt fall tilt. Jag och Jenny åkte allt, flera gånger, medan mamma och Sofie var fegskitarna som nervöst tittade på. 

Det var iallafall en härlig 18-årsdag! Hur många spenderar sin 18-åringsdag 80 meter upp i luften för att sedan falla ner? 

Tyvärr är jag lite sjuk, har typ ont i halsen, så jag kan tänka mig att jag var lite bedövad på det ena och den andra, då jag blandat alkohol med 4 olika typer av piller. Yay! Don't try that at home, guys! 

Jag gillar Stockholm. Först hatade jag tunnelbanorna, för man måste typ stressa för att hinna på och av, men jag gillar att jag kan gå runt och göra vad fan jag vill, titta på vad jag vill, och ingen bryr sig. Här känner man sig inte utstirrad, och man blir bara en liten piss i havet. Det är bra. Ingen som ens så mycket säger hej! Helt perfekt för mig som annars blir galet nervös när folk pratar med mig. 

Nu ska vi till City och jag ska få tag på en väska som jag ska få i present utav min syrra. ;)

Syndar på som vanligt...

Ja, nu är jag hopplöst förälskad i en ny låt. En lika fail låt, men som är så underbar. Nämligen LOLLIPOP LUXURY med JEFFREE STAR! Wee. 




Ibland är det bra att lyssna på annat än det vanliga. Sluta anklaga mig! GAAH! 

Fuck me, I'm a celebrity *nynnar* 

Jag har kanske också glömt att berätta att jag ska beställa några miljoner JR Tolkien böcker? Ojojoj, så många underbara verk det finns om alverna, Midgård och hela den världen. <3 

Imorgon ska jag till systra mi, och i övermorgon åker jag till vår kära huvudstad. Och fyller 18 år, om någon nu råkar ha glömt det sen det tidigare tjatet. :) 

Jag är alldeles för glad och sprallig för att blogga nu. HEJDÅ!

Midsommarafton

Idag började jag dagen med att åka hem från Luleå, och fick gå in till Öjebyn från Piteå i regnet med höga klackar och på tom mage... Inte kul. INTE kul! 

Jag hatar när affärer/bussar bestämmer sig för att röda dagar är extra röda, utöver söndags-röda, och när dagen före röda dagar är extra dagen-före-röd-dag-iga. Midsommarafton ska trafikeras som en lördag. PUNKT. 

Väl hemma fick jag njuta med min kära, men trasiga, dator, innan jag begav mig till Matilda för midsommarfirande. Det gick bra, och det var underhållande också. 

Nu är jag trött. Jag vill äta, och jag vill sova. Jag vill titta på TV också, men fjärrkontrollen är spårlöst borta fortfarande, så det går inte. *Stor suck och ledsen blick*

Imorgon måste jag städa. På allvar. Och packa, för på måndag morgon sitter jag på flyget till Stockholm, och vaknar dessutom upp som en myndig människa... Eller ja, där kring lunchtid förvandlas jag till en vuxen som tål nikotin och alkohol i mängder (dock inte om det är köpt på systemet) och automatiskt kan allt och vet vad som är bäst för Sverige i politisk väg. Spännande, indeed. 

Om jag skulle råka glömma att vakna imorgon, så kan ni väl komma hit och städa åt mig utan att väcka mig? Men rör inte mina böcker eller mina parfymer för då lär ni inte vakna upp på ett bra tag ni heller.

Forgive me father, for I have sinned.

ÅH NEJ! Vad händer med mig? Jag lyssnar just nu på Judas med Lady Gaga och jag hatar den inte. :( Faktiskt finner jag den hyffsat bra. :'(

Dock kan jag skylla på att Judas spelar utav Norman Reedus, a.k.a Murphy i The Boondock Saints. Hur kan man inte älska honom? Det är ju praktiskt taget mitt alter ego. 

Ååh! Norman, du är så snygg! *Dreglar* 

De senaste två dagarna har jag inte städat. Alls. Eller jo, jag har diskat och tvättat, men jag förväntade mig att min lägenhet skulle vara klinisk ren och att jag skulle fått ordning på kaoset, men det kanske inte går? 

Vet ni vilkna låtar som jag älskar just nu? Ras Cricket - en sång för fred, och Kapten röd - stjärnorna finns här. Ni bör höra på dem. Jag förstör inte hur jag kan tycka om denna musikstil, egentligen, när jag annars lyssnar på Marilyn Manson och Amon Amarth. :) 

Här kommer iallafall lite Judas:



Ras Cricket - Skin <3

Idag är jag glad, stolt och riktigt nöjd med min tillvaro. 

Jag har dock tappat bort min fjärrkontroll till min boxer, vilket gör det oerhört jobbigt att byta kanal, så jag är lite bekymrad över det. Jag vill gärna se TV, but now I cannot. Jag har letat överallt, men det är spårlöst försvunnen. 

Har lyssnat (och sjungt) en utav mina favoritlåtar (av alla miljoner favoritlåtar, vill säga).



Jag har även läst lite bloggar om Aspergers, och måste säga att jag är stolt att vara den jag är, även om jag är rädd att folk ska se mig som udda. Ibland är det inte bra att vara det svarta fåret som ingen vill ha att göra med, men ibland är det underbart att vara unik.

Nu blir det snart att äta jordgubbar med grädde! NOMNOMNOM

En update i WoW-spelandet...

Projektarbete påbörjat! Sötast i världen. Sover hos Elin - still. 

Har en sjuhelvetes massa djur hos mig. Kackelackor, spindlar, daggmaskar... You name it! Ska vara barnvakt. 

Nu är det bara en vecka tills jag blir en av dom dära vuxna. ;P När jag fyller 18 åker jag dessutom även till Stockholm och får gå på gröna lund. Yay! 

Nu ska jag snart sova. Tidigt, för en gångs skull. Klockan är ju bara kvart i tre... 

Det är så typiskt också att när man för första gången på 700 år har lust att läsa, ja då har man PRECIS lämnat bort boken. Är fett peppad på att se sagan om ringen, även om jag nyss såg klart den förlänga trilogin (på typ 12 timmar). Ska bli superkul att de gör film utav "En hobbits äventyr" också. 

I filmväg har jag mycket att se fram emot:

2011: Harry Potter och dödsrelikerna del 2
2012: En hobbits äventyr
2014: Avatar 2
2015: Avatar 3 

Någon gång kommer eventuellt en uppföljare i serieform utav Boondock saints! Sedan har jag säkert glömt en massa bra filmer också. 

Godnatt!

WoW-träsket

Jag har inte bloggat på ett tag, och det är för att jag råkat börja spela WoW igen. Nu sitter jag och Elin och spelar hela dagarna. Igår spelade vi tills klockan 9. På morgonen, that is. 

Har helt laglydigt fixat Sagan om Ringen - extended trilogy till datorn, så den ska ses! Kanske idag! Iallafall den andra filmen. 

Det var en kort update. Jag har inte glömt er! <3


En igelkott i en milkshake

I förrgår var jag och Elin och badade med några grabbar i klassen, och det var skoj. På kvällen for vi till max, och pratade om framtidsplaner och drömmar. Det var riktigt mysigt. Jag älskar förresten att max har lowcarb-burgare, och en massa andra alternativ. Vi såg även kameler i en hage. Det är alltid trevligt.

Igår var jag och Elin hos henne hela kvällen och chillade, och på kvällen cyklade vi till stan för att köpa några godsaker på seven eleven, och gissa vad vi såg? Jo, en igelkott som fastnat i en milkshake! Vi gick fram och hjälpte den loss, vilket var lite knepigt då den satt rejält fast i en max-milkshake. Det gick iallafall bra och igelkotten sprang fort i väg, och pustade förmodligen ut efter all rädsla den måste varit med om. 

INTE BRA ATT SKRÄPA NER I NATUREN, HÖRRUNINI! 

Väl hemma hos Elin igen såg vi The Boondock Saints tills klockan 6 på morgonen, och sov sedan ut tills 15.00 då klockan ringde.

Jag ska typ ströbo lite hos Elin några dagar, och sen har vi fullt ös med att flytta runt spindlar hem till mig, bosätta möss och förflytta kackerlackor till min lägenhet. Ska nämligen hushålla en massa djur medan Elin är bortrest. 

Vi har och strulat med Elins WoW, och ska mest troligt köpa ett gamecard idag! Woohoo! Det ska bli skoj som fan att få spela igen! 



Mordet på Elin Krantz

Nu ligger jag löjligt efter känner jag, men sitter just nu och läser om mordet på Elin Krantz och finner detta så sjukt att jag vill döda människor våldsamt och brutalt. 

Söta lilla Ephrem Tadele Yohannes, tidigare straffat för flertalet brott vandrar in i Sverige. Redan här är något fel. KRIMINELLA MÄNNISKOR SKA INTE FÅ INVANDRA I SVERIGE! VI BEHÖVER INTE FLER KRIMINELLA. Okej? 

I Sverige bor han och hans fru med barn i samma område som Elin, och en dag beslutar han sig för att trakassera Elin, följa efter henne och sedan misshandla, våldta och strypa henne en lördagkväll.

Efter att ha sett bilderna som läckt ut genom polisen kan jag säga att man blir gode arg och vill krossa skallen på denna-stackars-lilla-invandrarpojke-som-vi-måste-ta-hand-oms huvud mot ett marmorgolv. Jag tycker detta är hemskt, och jag kan inte ens tänka mig hur Elins familj och vänner måste känna sig nu. R.I.P. Elin. 

Vad händer sedan? Han häktas, och får permanent uppehållstillstånd, d.v.s. att han får bo och jobba fritt i Sverige hela sitt liv precis som du och jag. HELT INSANE. Nu har dock svenska politiker tagit förnuftet tillfånga, och han ska bli utvisad ur landet efter avtjänat straff. YAY. Straffet blir att spendera 16 år i en sån här:


Det finns, eller iallafall fanns, mycket spekulationer kring ifall han var ensam eller inte. Stenblocket han gömde Elin under vägde kring 87 kg och många anser att han inte kan ha burit det själv. Det finns också ett telefonsamtal (det sista Elin gjorde) där det verkar finnas spår av fler personer. Jag har dock ingen koll på detta, men information kan ni leta upp själva om ni är intresserade. (Bland annat på nedstående länkar.)

Bilderna som läckt ut finns länkade på flashback. Polisen gjorde en tabbe i censuren, som tydligen inte följde med när man kopierade bilderna. Får poliser vara utvecklingsstörda? Nu finns de iallafall ute som diverse material för diverse människor. 

Lång tråd om Elin Krantz, hennes mördare och så vidare: https://www.flashback.org/t1309580

Tråd med länkar till bilderna: https://www.flashback.org/t1501347

Politiskt inkorrekt (underbar sida) om mordet på Elin och länkar till andra sidor om mordet: http://politisktinkorrekt.info/2011/06/10/elin-krantzs-mordare-fick-16-ars-fangelse/

Domen finns även att ladda ner på ovanstående länk. 

När jag själv såg bilderna var jag tvungen att blunda 10 sekunder och tänka: "Jag tror inte på tortyr och dödsstraff, jag tror inte på tortyr och dödsstraff" upprepade gånger för att inte totalt kollapsa. Egentligen ska han ju få VÅRD. NÅGOT I HANS LIV (eller uppfostran...) måste ju ha varit orsaken till att han blev som han blev, och VÅRD kan lösa detta. 

Jag tycker även det är läge att påpeka hur illa det kan gå med våran ansvarslösa invandrarpolitik. Vi tar in en kriminell invandrare 08, vi betalar en massa pengar för det, året därpå begår han ett mord, som vi betalar en massa pengar för att lösa (samt förlorat ett värdefullt liv, med ALLT det innebär. Än en gång R.I.P Elin), sedan betalar vi rättegång och 16 års fängelse för att sedan kasta ut idioten. Jag vet inte vad ni tycker, men jag anser att Sveriges skattepengar hade kunnat gå till något bättre... 

Vill även tillägga att både Elin och hennes vänner hade en "VI GILLAR OLIKA"-knapp (eller vad man ska kalla det) på facebook. Efter mordet tyckte de inte att ett mångkulturellt Sverige var lika roligt, och dessa knappar togs bort illa kvickt. Detta är otroligt löjligt, tycker jag, MEN jag förstår dem mycket väl, och jag tror de flesta människor hade reagerat så. Varför är det löjligt? Jo, om jag nu vill ta in invandrare, så måste jag ju förstå att även invandrare gör brott. Det är naivt att tro att alla invandrare är exemplariska med god moral, för att sedan ändra åsikt (vilket de inte nödvändigtvis måste ha gjort, men iallafall ändrat den såpass mycket att de inte ville ha kvar knapparna) när ett brott begåtts. 

De människor som gör flest brott är ju dessutom människor med taskig uppväxt, som har varit med om svåra händelser i livet, som är lågavlönade och allmänt "bottenskrap". Många invandrare uppfyller ju dessa kriterier när de kommer från fattiga länder där de livt i krig och misär. Det kostar mycket pengar att vårda en människa till att bli kvitt sina "gamla spöken", så man får räkna med en hel del brott och en hel del kostnader om man tar in många invandrare, so keep that in mind innan du lägger ut en "vi gillar olika"-knapp på facebook så att du inte ångrar dig efter nästa brott. 

Peace out! 


Skolavslutning - Inte check

Eller så kommer bilderna inte alls snart... Vi får se! Har dem inte nu, för jag sket i att åka till norrstrand och ha avslutning. 

Istället sov jag, och planterade blommor! Sen for jag till stan där PDOL BILJETT ÄR KÖPT! TAGGA! Och fortsatte vidare till systra mi, som jag åt hos och promenerade med. Det var trevligt. Snart far hon och jag till Stockholm (på min födelsedag!) och hälsar på min andra syrra. Mamma kommer bjuda mig på gröna lund som födelsedagspresent, och jag ska minsann utnyttja detta till fullo och åka ALLA karuseller som ser åkvärda ut. 

Jag har även hunnit handla mat, vilket inte är helt fel. Och växtnäring, så att alla mina 20 krukor får lite att bygga upp sig med. Nu ljuger jag dock lite, för 2 är inte krukor utan rabatter (som jag planterade idag.) :) 

Snart ska jag till Mikaela och hitta på något skoj. HEJDÅ!

En händelserik dag + hamnviken

Idag var jag LEDIG! YAY! Jag och Elin for till stan där vi spenderade några timmar, och sedan åt vi grädde, choklad och frukt hos mig. Det var riktigt gott. Höll på dö utav värmen idag, för det var på riktigt kokande hett ute, och jag tror minsann att sjöarna bubblade lite. 

Jag har även varit hos Mikkiz som jag blonderat håret på, och sen drack vi Miki-latte i hennes garderob och såg TV. :) Det var mysigt. På vägen hem följde hon med en bit vilket slutade i en promenad. Nu är jag hemma igen och måste lokalisera mitt usb-minne så att jag kan få ta del utav alla bilder som togs under grill-/badkvällen i hamnviken igår! 

Jag åt iallafall ölkorv där och badade mig blå. Jag badade nog mest utav alla, och spenderade förmodligen mer tid i vattnet än på land. Jag och Mika simmande även låångt ut och klev i land på en annan del utav sjön, sprang hela vägen tillbaka till bryggan och hoppade i igen! Så ska det se ut. 

Fick även mina första myggbett. Aj. 

Bilderna kommer snart! 



Roligt med kameran

Så roligt man kan ha med kameran när man har tråkigt. ;P VARNING FÖR EGOBILDER!




















Sista dagarna i skolan

Det är så skönt när man har åkt bil i många timmar och äntligen känner lukten utav kappa, då vet man att man är hemma! 

Skolan är snart slut, idag hade vi två lektioner där vi egentligen bara fått tillbaka prov, kollat på bilder och blivit bjudna på fika utav lärarna, och imorgon är jag helt ledig. På torsdag är det bara aktivitetet på norrstrand och ja, sen är sommarlovet här, skööönt som tusan.

Sista dagarna i tvåan också. Snart är jag 3:a, det är helt sjukt. Nyss började jag ju lekis? Jag kommer så väl ihåg när jag som 6-årig flicka satt i mammas famn och tittade på alla andra barnen i ringen som också satt i deras föräldrars famnar. En pojke, Daniel, tittade jag mest på, för han hade typ flera hundra gummisnoddar som han lekte med... Tiden går fort när man har kul, eller? 

Igår hade jag jättetrevligt med Elin, vi såg Avatar och mös på. ;P Idag ska jag vara med Fanny och kanske fara till hamnviken och grilla/bada, vilket ska bli skoj!
Jag har egentligen inget vettigt att skriva, bara att det ska bli så skönt med lov. Bada, grilla och gå på nattliga äventyr, det är dock synd att inte så många kommer vara i Piteå från klassen, meeeen jag får väl chilla med mig själv och låtsas att jag har kompisar ifall för många överger mig. ;P

Tråkig uppdatering

Imorgon åker jag tillbaka till Piteå. Idag känns som en meningslös dag. Yippe.

Jag har drömt helt störda drömmar, men jag kommer inte ihåg dem nu, men det var eld och våld. Typ som värsta actionfilmen. Jag var heller itne med i drömmen, vad jag minns, och troligtvis inte någon jag känner heller. Bara en film i huvudet, helt enkelt. Har även drömt att jag åt en lakritsklubba. 

Nu blir det att tråka en stund och sedan gå ut. Hejdå!

Dermal anchor bilder

Här kommer lite bilder på dermal anchors, eftersom jag tycker de är så sjukt fina smycken. De är även sjukt fina att ha som delar utav en tatuering, som visas på några bilder. 



















I mitt förra inlägg skrev jag lite om vad en dermal anchor är, om du missat detta. Det finns även något som kallas skindivers, som liknar dermal anchor, men där smycket inte går att ta isär, och där plattan under huden är betydligt mindre (vilket resulterar i att den i vissa fall går att lirka ut när den är helt läkt). Alla bilder är tagna från google.

Min dag + Vad är en dermal anchor?

Idag har jag sovit gott HELA dagen. Det var skönt. Har också varit på promenad med en gammal barndomsvän och vi var förbi bromsgatan som snart står helt tom. Vi kikade in i brevlådan i vår gamla lägenhet, och där hittade jag en tidning. SCORE! 

Är sjukt less på att bo hemma. Jag förstår inte hur jag klarade mig i 16 år. Jag är glad att jag lever idag. 

Idag är även första dagen på Kirunavistelsen som jag inte träffat Madde (förutom på morgonen när vi vakna upp tillsammans och åt frukost ihop). Jag kom hit för hennes skull, och jag blir sur på mamma som vill göra planer med mig. 

Imorgon är även den skittråkiga röda dagen slut, och då ska jag gå på staaan! Folk som bor i Kiruna åker till Luleå/Piteå för att shoppa, jag gör precis tvärtemot. Varför vara som alla andra? 

Min piercing läker bra än så länge, men vissa typer av plåster KLIAR. AJ. Plåstret jag har nu är dock inte gjort utav en cp-störd sadistisk tillverkare. Nu behöver jag vara ha den övertäckt i 12 dagar till. ;) 

För er som inte har fått en uppfattning utav vad en dermal anchor är, så är det alltså ett stycke metall som består utav en platta, en stav och ett smycke. Detta smycke kan skruvas av och på och även bytas. Plattan sitter fast under huden, och staven är väldigt kort och igenom huden. 


Denna typ av piercing har många fördelar och nackdelar:

Fördelar:

+ Man kan ha den i princip var som helst på sin kropp
+ Det behövs inte två smycken, dvs ett på vardera sida utav hålet (som med exempelvis läppiercingar med en platta på insidan av läppen och ett smycke på utsidan)
+ Den är väldigt vacker, och ser bara ut som en liten diamant på kroppen, och ser inte så "badass" ut där man ser staven igenom huden 
+ Eftersom smycket är platt (oftast) och ligger så tätt intill huden kan det lätt döljas med ett plåster, ifall man inte vill att den ska synas. 


Nackdelar:


- Den är väldigt dyr att göra, eftersom den är mer komplicerad än en vanlig piercing (min kostade 700 kr)
- Man kan inte ta bort den hur som helst, utan det krävs en piercare/läkare som gör ett litet snitt och plockar ut den
- Man kan inte göra exempelvis en magnetröntgen/vissa typer utav operationer utan att ta ut den med kirugisk hjälp och behöva göra om en ny efter operationen.
- Vid uttag lämnar det ett större ärr än en vanlig piercing, eftersom man som sagt måste skära ett litet snitt
- Svårare att rengöra än en vanlig piercing
- Om det skulle bli infekterat är det mycket svårare att få det att bli bra igen eftersom man inte kan plocka ut smycket och rengöra ordentligt. 

Detta är närmare 80 dermal anchors (efter en slarvig och skitsnabb räkning). Kan ni tänka er hur dyrt detta måste varit? 700 kr/st * 80 st = 56 000 kr? Jag antar att denna flicka fick en massa rabatt... 

Jag tycker iallafall är det är väldigt fint, även om hennes smycken hade kunnat vara plattare.

The consequences of death

The Consequences of Death
There is something heavy in the air
An darkened aura around your shoulders
A smell of guilt in every breath
Suffering the fleshy consequences of death
Pulled down against to where you belong
A black mark in your heart,
Crawling with agony and filth
A distinct whisper - murderer
Freedom is beyond you
When sunlight shines upon you
You’ll watch in from inside your soulless prison cell,
that is your body.
The Consequences of Death

There is something heavy in the air
An darkened aura around your shoulders
A smell of guilt in every breath
Suffering the fleshy consequences of death

Pulled down against to where you belong
A black mark in your heart,
Crawling with agony and filth
A distinct whisper - murderer

Freedom is beyond you
When sunlight shines upon you
You’ll watch in from inside your soulless prison cell,
that is your body.

Då var man i Kiruna

Tågresan hit gick bra, men det var en tjock och otrevlig kärring som satt bredvid mig på tåget, och där sov hon... 

Det var jättekul att inte kunna ta sig ifrån sätet för att tvätta bort allt blod som rann från min nygjorde dermal anchor. Not. 

Tåget var försenat innan vi ens hann åka, dvs så åkte tåget 10-15 min försent, men de körde ikapp och jag var faktiskt här i tid för ovanlighetens skull!

Jag åkte från Öjebyn så tidigt jag kunde (men hann naturligtvis gå på klädettan och hitta ett snyggt plagg innan), så att jag skulle få tid att gå runt på stan i Luleå. Det hann jag. Jag hann få en kanyl mellan nyckelbenen, som nämts nu tre gånger. Jag är stolt, deal with it. 

Jag fick även träffa Madde igår! Det var länge sedan, och väldigt uppskattat. "Glädje, du och Madde verkar höra ihop" - citat utav en kort kille. 

Idag ska jag nog gå på stan, så vi får se om jag råkar impulsshoppa upp mina pengar, men förhoppningsvis inte. Känner på mig att jag kommer umgås med Madde idag igen, men jag klagar absolut inte. 

See you in hell!

Mitt senaste påhitt

Om inte pierca sig, vad ska man annars göra på den långa resan Öjebyn-Luleå-Kiruna?

RSS 2.0