Studentmössorna!

Andra veckan i skolan, och har just nu läxa/hemarbete i SAMTLIGA ämnen hittills. Eller nej, inte i genetik, men det har jag istället ett projektarbete om. 

Men det rullar på, förutom att jag har haft kronisk huvudvärk i flera dagar nu. Yay. 

Idag har vi provat och beställt studentmössorna! FYFAN vad underbart! FÖR JAG HAR (INTE) TAGIT STUDENTEN! Jag tog den miljövänliga versionen - global hette den. Jag föregår med gott exempel i detta fall. Den är så vacker. Jag ska bära den varje dag för resten av mitt liv. Tills jag tröttnar, vill säga. 

Nu ska jag till kiosken och dega. Kom och köp godis utav oss!

Krogen!

Igår spelade jag the Sims i min tysta vrå och hade trevligt. Trots att jag och Frida planerat att gå ut på krogen hade jag gett upp hoppet om det då klockan var halv 10, redan. Men så fick jag två minuter senare ett sms: "Jag är utanför porten". And there she was. 

Vi insåg att vi var tvugna att supa oss fulla rejält snabbt. And we did. Vi svepte rom och turkisk peppar-shots och var fulla som svin på mindre än 30 minuter. Sen blev det taxi till krogen. 

Vi insåg också att vi glömt vår festivalhäst (läs) , så vi ritade en bild på henne, och hon fick följa med ändå! 

Vi tog vår krogoskuld tillsammans, jag och Frida, som ett lesbiskt vattendrickande par. Kvällen var dock inte slut där, men det är en helt annan historia.

Jag hatar det här med rubriker.

Igår var jag på Matildas 18-årskalas, det var riktigt trevligt. :) Samtalsämnena rullade på som aldrig förr, och jag hade helt enkelt trevligt. När jag kom hem kände jag mig hög av trötthet, så jag lade mig i sängen med några oststavar och åt mig till sömns. Inte alls fetto-varning, eller? 

Idag blir det kanske krogen, kanske Luleå, eller kanske en lugn kväll för mig själv. Det var längesedan. Eller så ska jag nörda The Sims. That's right, inte "2", inte "3", utan bara originalsims. Alla expansonspaket as well. Nostalgitripp 100 %. 

Snodde en liten berättelse från min systers blogg som jag tycker var jättefin:

När min pojke var fyra år var vi på Mallorca.

En morgon skulle jag springa ut efter stranden. Han ville följa med. Efter 25 meter blev han trött. Han stannade, men jag sprang vidare.

När jag vände såg jag honom som en liten prick, som satt och väntade på mig. När jag kom närmare såg jag att han gjorde någonting. När jag kom helt nära såg jag vad.

Han satt nere vid strandkanten och kastade snäckor i havet.

Under natten hade vågorna spolat upp mängder av snäckor. Han räddade dem tillbaka till livet.

Jag tyckte det var fint gjort, och sa det också. Men.. Det var hundratals snäckor på en meter och stranden var en mil. Så jag ville få honom att inse det meningslösa.

Jag sa: "Det är fint, men vad tror du det spelar för roll att du kastar tillbaka en snäcka eller två?"

Först tittade han bara på mig. Han hade en snäcka i handen. Sakta sträckte han upp den och sa:

"För den här!
För den här spelar det roll!"



Peppad för universitet och WoW!

Jag känner framstegen i WoW. Det är så roligt! 

Genetikkursen som för övrigt också börjat är jätterolig och superintressant, även om jag hittills kunnat det mesta. Jag är en extremt duktig piercare, känner jag. Jag borde öppna en studio! Eller helgjobba på en som lärling, fast man kanske inte får pengar som lärling? 

Jag längtar så till universitetet och det blir dags för alla ansökningar! Vårtermin, skynda dig hit!

En ny kamrat

Detta hittade jag häromdagen på Elins toapappersrulle. 



Det är tydligen en bokskorpion som äter boklöss. Elins toalettpapper har tydligen små löss på sig. Eller? Usch. Den bor i bokskorpionshimlen nu iallafall, för det var ju som sagt jag som hittade den, och jag har ingen nåd för spindeldjur.

Skolan börjar imorgon

Jag är förbannat trött på min lägenhet. Verkligen skittrött! Det är dags för förändring, känner jag. 

Jag ska möblera om, ifall det går, och rensa bort en massa skit. Jag ska köpa ett soffodral eller dylikt för att gömma undan min ohyggligt fula soffa, och jag ska göra det snyggt och hemtrevligt. Jag har börjat med att hämta ut en Boondock Saints poster från konsum idag. Resten kommer så småning om. 

Funderar också på att skaffa en bokhylla istället för mitt vitrinskåp. Även om det är mindre än ett år innan jag flyttar så känns det värt det. Ibland blir jag ledsen av att se min lägenhet. 

Imorgon är det skola, och jag citerar mig själv: "Allt med skolan ska bli roligt, förutom alla lektioner". Folk verkar hålla med mig.





Mera osammanhängade skrift

När man ska patcha sammanlagt 12 GB med obra internet blir Lina ledsen. :( 

Idag slängde Elin på en stor flintastek i pannan, medan jag gräddade amerikanska LCHF-pannkakor som fan. Jag dör snart utav mättnad. Undra hur många på jorden som avundas mig nu? 

Jag såg en bil som jag blev kär i under cruisingen igår. Jag TROR det var en dodge charger 68/69/70, men det kan lika gärna ha varit något helt annat. Jag vill så ha The General Lee! 



Tidri!

Vi har sett "Jag saknar dig". Den var bra och jag och Elin grät båda två. Sen såg vi sista Harry Potter filmen, och den var lika bra nu som första gången jag såg den. 

Jag har även fått min nya dator, som jag döpt till Tidri, som för första gången besöker blogg.se. ;)

Jag och Elin har lagat köttfärsbiffar, som blev jättegoda, och till det har vi ätit en ost- och sojasås. Gott! Vi storhandlade också, och jag köpte kött för 500 kr... :D

Bio med Elin!

Nu är jag i Öjebyn, at last. Med Elin. Vi har bakat en massa jävla LCHF-bakelser, fast de blev inte så jättegoda. :( 

Idag ska vi se bio - två gånger! :D Igår såg vi pineapple express, som för övrigt var skitrolig. 

Jag har inte nog med motivation till att blogga nu. Min nya dator är icke kommen ännu, så jag hatar dig (till postgubben).
Vi ska också köpa gametime till WoW, jag och Elin, och vi har beställt varsin The Boondock Saints poster. Yay! 

Nu ska jag chilla lite med Elin och förbereda biobesök och biffar. Hejdå.

Dinner is served.

Vakade med tuppen idag igen. Sen blev det polisstation och fota sig för ett pass. De tog mina fingeravtryck. :(

Nu har jag äntligen fått träffa min skööna Madde. Vi hälsade på en polare till henne och lyssnade musik. Härliga tider. 

Nu har jag en middag som väntar.

Bakdag! (+ onödigt pladder)

Idag vaknade jag halv 7. Det är tiiiidigt. 

Jag satte igång och bakade bröd (LCHF, såklart) och de blev de godaste bröden jag någonsin ätit. Riktigt perfekta! Sen ville jag baka mera, men var tvungen att vänta på att affärena öppnade (helt galet att man kan vara vaken innan mataffärerna). 

Efter en snabb visit på stan några timmar senare så bakades det bountychoklad, negerbollar (Oh yes, I said it) och budapestrulle (typ). Allt LCHF. Fucking awesome. 

Idag har jag, förutom att baka, också ätit bakelser samt fikat på ett kalas hos min syster. 

Faktum är att jag inte ätit någon mat alls (förutom en tugga rökt fisk), utan bara LCHF-vänliga bakelser + en skiva att det bästaste brödet jag bakade. Helt okej dag! 

Idag ville jag vara med Madde, men det gick inte. :( *Stor suck*. Men imorgon så! Då har jag flera att umgås med under dagen. 

Och så höll jag ju på glömma - mina inköp! Jag har shoppat på apoteket, för det första. Awesome. Jag har också köpt en BH, en tröja och ett nagellack. 

OCH så har jag köpt en datorväska, en datormus, en högtalare till datorn, ett 8 GB usbminne och EN DATOR! Ska bli skönt att dissa vista och köra windows 7. 

Jag saknar min träning, och vill träna på gym igen! Men det går inte förrän jag är i Ojbojn! 

Nu ska jag försöka hitta på något roligt. Vi ses!

En hyllning till LCHF!

Jag håller just nu på att baka chokladtårta, helt utan artificiella sötningsmedel, socker och mjöl. LCHF-style, helt enkelt. Detta råkar även vara det godaste jag ätit i hela mitt liv, och den är sjukt chokladig och perfekt. 

Vill ni ha receptet så är det bara fråga mig! Dock innan onsdag, för då åker jag hem och har inte receptboken med mig. 



Jag har verkligen hittat mitt sätt att äta och mitt sätt att leva helt enkelt. LCHF har magiskt sätt trollat bort mina hälsoproblem, några kilon och ett enormt sockerberoende, och därmed även räddat min ekonomi. 

Jag började med LCHF en sväng, men det gick inte så bra. Jag var inte alls motiverad, och det kändes surt att ge upp pizza, glass, godis och mackor. Skolan serverade på den tiden även min middag, och när plättar serverades var det bara välja - gå hungrig eller äta kolhydrater. Jag åt kolhydrater, fick enormt bakslag och hetsåt socker i flera dagar. 

Jag flyttade tillslut hemifrån, och ja... Jag fick välja min middag. Hur tror ni det gick? Jag åt godis, glass och kakor till middag. Jag spenderade i princip alla mina pengar på godis, och hade jag inte godis och allt var stängt, då var jag beredd att betala någon en 100-lapp för att komma hem till mig med lite godis. 

En dag i mars 2011 på en läkarundersökning ställde jag mig på vågen, som visade kring 68 kg. SEXTIOÅTTA, då jag bara 1.5-2 år tidigare vägt 54-57 kg. Det var inte roligt. Då bestämde jag mig - nu är det slut med godis. Jag skulle klara det omöjliga att bryta mitt sockerberoende. And I did, och faktiskt så var det det lättaste jag någonsin gjort, för den här gången gjorde jag inte valet i hjärnan, utan i hjärtat. 

Jag började med LCHF igen, och min mage blev helt bra, den som tidigare blivit så svullen att jag såg gravid ut så fort jag ätit. Jag började också gå ner i vikt, trots att jag ständigt åt bär och grädde (som egentligen inte får ätas så ofta). Jag upptäckte också att det är mer till LCHF än bara kött, kött, kött. Det finns sjukt mycket recept inom LCHF - Bröd, pizza, plättar och till och med kladdkaka!

I början av juli vägde jag 64, ändå fuskade jag då och då med cider, frukter och bär och ibland även glass. I slutet/mitten av juli bestämde jag även mig för att det skulle vara slut med fusk. Idag väger jag 60.

Jag har inte gått hungrig en dag, jag har inte slutat äta det som är godast i världen - hamburgare, bakelser, choklad och KÖTT (för jag är trots allt en sann köttätare). Jag har gått ner 8 kg, blivit av med magbesvär, blodsockerfall och ett enormt sockermonster - genom att äta gott och vara mätt. Är inte det underbart?

Nu har jag även skaffat mig ett gymkort, och har hunnit vara på gymmet 3-4 gånger. Min kondition har inte blivit sämre, och jag orkar springa på bandet med ett leende på läpparna precis så länge jag vill. Folk HÄVDAR att man behöver kolhydrater för att orka motionera, men sådana människor har inte läst om ketos, ketonkroppar eller också är de inte vidare öppensinnade. 

Jag tackar gudarna för att jag hittat denna kost och varit mottaglig nog för att inte bara avvisa den på en gång. Mitt liv har förändrats till det bättre, och jag vill aldrig någonsin äta kolhydrater igen!

En random chatt

Lina Sandström säger (17:03)
Hej
Matilda Lindberg säger (17:03)
Hej
Lina Sandström säger (17:04)
Mitt namn är Lina, men jag är kallad alla sorters tingest av olika folkslag, kanske är jag bland dvärgar mer känd som tokasp eller asplöv? Jag kommer till dig för att be om ett vänligt bemötande, ett trevligt tidsfördriv i dessa tuffa tider.
Matilda Lindberg säger (17:06)
Haha. Känn dig välkommen käraste asplöv.
Hur är det med dig i dessa tider?
Lina Sandström säger (17:09)
Med mig är det bra, ty livet bemött mig med godhet, dock känner jag en förgiftad känsla i min kropp, och jag misstänker att någon bjudit mig på en förgiftad dryck häromkvällen. Jag skall dock inte klaga, då  jag besitter en stor lycka inom mig. Hur är det med dig själv, min trogna vän?
Matilda Lindberg säger (17:10)
Det låter förtjusande, och jag hoppas att din kropp renar sig själv från giftet så du blir stark och frisk igen.
Lina Sandström säger (17:11)
Jag tackar dig för dina välmenande ord, och jag tvivlar inte på att du har rätt, och att jag snart skall helas.
Matilda Lindberg säger (17:11)
I mig har jag en hungrig känsla, ty min moder har inet givit mig att förtära idag. Men trots det är helheten mycket bra, och jag har varit en flitig dvärg idag.
Lina Sandström säger (17:13)
Flitighet är bra, och jag är säker på att dessa gärningar kommer återgäldas. Jag känner en sorg i mig över att jag har all mat jag kan önska, medan du går hungrig. Jag skulle gärna bjuda dig på mat, om du skulle tillåta detta, dock bor jag längre norrut än du, och avståndet är en svår utmaning, även om man har vilja.
Matilda Lindberg säger (17:15)
Din vänlighet är översvallande kära tokasp. Jag bär dock fortfarande förhoppningar om att den stora modern skall bevilja min önskan om föda. Tills dess fyller jag mitt irne med ljuv musik.
Lina Sandström säger (17:18)
Jag förstår att hoppet lever inom dig, och jag hoppas att hoppet kommer brinna även om all annan lycka slocknar av hungrets girighet. Jag ber för dig om att din moder skall komma till insikt, och bevilja din önskan. Ljuv musik är vackert, och jag önskar att jag med en dag får åter höra dess klingande ton i mitt öra.
Lina Sandström säger (17:19)
Om jag skulle få vara så oartig, att fråga dig om det skulle vara din vilja att jag publicerade denna konversation där alla kunde se den, då jag tror att det skulle bringa mycket glädje till världen, ty din artighet är något att sträva efter.
Matilda Lindberg säger (17:28)
Din vilja är min vilja i detta fall min vän. Låt världen få se, låt världen få lära.
Lina Sandström säger (17:29)
Jag tackar dig för din givmildhet och vänlighet, min kära dvärg, och jag skall se till att denna kunskap får spridas till fördelen av alla.

En helt vanlig och fullkomligt normal chatt med Matilda.

Lina Sandström säger (17:03)
Hej

Matilda Lindberg säger (17:03)
Hej

Lina Sandström säger (17:04)
Mitt namn är Lina, men jag är kallad alla sorters tingest av olika folkslag, kanske är jag bland dvärgar mer känd som tokasp eller asplöv? Jag kommer till dig för att be om ett vänligt bemötande, ett trevligt tidsfördriv i dessa tuffa tider.

Matilda Lindberg säger (17:06)
Haha. Känn dig välkommen käraste asplöv.
Hur är det med dig i dessa tider?

Lina Sandström säger (17:09)
Med mig är det bra, ty livet bemött mig med godhet, dock känner jag en förgiftad känsla i min kropp, och jag misstänker att någon bjudit mig på en förgiftad dryck häromkvällen. Jag skall dock inte klaga, då  jag besitter en stor lycka inom mig. Hur är det med dig själv, min trogna vän?

Matilda Lindberg säger (17:10)
Det låter förtjusande, och jag hoppas att din kropp renar sig själv från giftet så du blir stark och frisk igen.

Lina Sandström säger (17:11)
Jag tackar dig för dina välmenande ord, och jag tvivlar inte på att du har rätt, och att jag snart skall helas.

Matilda Lindberg säger (17:11)
I mig har jag en hungrig känsla, ty min moder har inget givit mig att förtära idag. Men trots det är helheten mycket bra, och jag har varit en flitig dvärg idag.

Lina Sandström säger (17:13)
Flitighet är bra, och jag är säker på att dessa gärningar kommer återgäldas. Jag känner en sorg i mig över att jag har all mat jag kan önska, medan du går hungrig. Jag skulle gärna bjuda dig på mat, om du skulle tillåta detta, dock bor jag längre norrut än du, och avståndet är en svår utmaning, även om man har vilja.

Matilda Lindberg säger (17:15)
Din vänlighet är översvallande kära tokasp. Jag bär dock fortfarande förhoppningar om att den stora modern skall bevilja min önskan om föda. Tills dess fyller jag mitt irne med ljuv musik.

Lina Sandström säger (17:18)
Jag förstår att hoppet lever inom dig, och jag hoppas att hoppet kommer brinna även om all annan lycka slocknar av hungrets girighet. Jag ber för dig om att din moder skall komma till insikt, och bevilja din önskan. Ljuv musik är vackert, och jag önskar att jag med en dag får åter höra dess klingande ton i mitt öra.

Lina Sandström säger (17:19)
Om jag skulle få vara så oartig, att fråga dig om det skulle vara din vilja att jag publicerade denna konversation där alla kunde se den, då jag tror att det skulle bringa mycket glädje till världen, ty din artighet är något att sträva efter.

Matilda Lindberg säger (17:28)
Din vilja är min vilja i detta fall min vän. Låt världen få se, låt världen få lära.

Lina Sandström säger (17:29)
Jag tackar dig för din givmildhet och vänlighet, min kära dvärg, och jag skall se till att denna kunskap får spridas till fördelen av alla. 

And it continues...

Matilda Lindberg säger (17:39)
Jag känner mig ärad, att få sprida denna kunskap är så ärofyllt.

Lina Sandström säger (17:42)
Jag känner mig ärad att få sprida den. Det är sannerligen en stor tjänst du gör världen, och stolthet är på sin plats att känna. Utan att mena dig ont, så vill jag dock säga dig att undvika att känna högmod, då detta är en förfärlig synd. Jag tvivlar dock inte på att du har ödmjukheten att gå dygdens väg, min vän, så förlåt mig om olämplighet passerade mina läppar.

Lina Sandström säger (17:43)
Får jag fråga, vad dagen har för planer för dig?

Matilda Lindberg säger (17:44)
Jag tackar för din varning, högmodet är en förarglig sak.
Denna dag ska fyllas av mat, vila och stillsamt filosoferande över livets gåtor och glädjeämnen.
Vad väntar för dig denna eftermiddag?

Lina Sandström säger (17:49)
Jag är glad att mörket klarnat upp för dig, och att hoppet om mat snart skall bli ack så verkligt. Att vila och filosofera är bra för själen, speciellt om tingesten i ens sinne är goda, och jag känner en sann glädje att du skall få ta del utav sådana hälsosamma aktiviteter.

Lina Sandström säger (17:50)
Min eftermiddag kommer förhoppningsvis bringa mig gott, och planerna är att handla livsmedel att förtära samt kanske ge själen en inblick i någon annans liv genom en film.

Lina Sandström säger (18:01)
Nu känner jag att tiden rinner iväg, och att det är på tiden för mig att gå. Det är alltid trevligt att prata med dig, min vän, och jag önskar så att vi snart kan återuppta kontakten. Jag skulle önska att du berättade för mig om dina filosoferingar en dag snart, om du inte önskar hålla dessa för dig själv, förståss.

Lina Sandström säger (18:02)
Ta väl hand om dig, och låt hoppet visa vägen, och må lyckan infinna sig i ditt hjärta. Jag ber om ursäkt för mitt hastiga farväl, och jag hoppas att du förlåter mina oartigheter. Res väl, min kära dvärg, tills vi ses igen!

Lycka

Ibland vaknar man bakis som fan, ligger kvar i sängen i flera timmar för att inte spy, ställer sig sedan på vinglade ben och pallrar sig till köket där man gör iordning en LCHF-macka med smör, skinka, ost och ägg som man äter med ett glas vatten, och kryper ihop till en boll för att inte spy, men man är konstigt nog ändå så jävla glad

Jag är glad åt allt. Jag är glad åt filmen "super", jag är glad åt facebook, jag är glad åt livet och jag är bara så jävla glad. 

Happiness can be found in the strangest of places. 



Resplaner

Idag när jag bjöd Matilda på middag insåg jag att det var första gången under min tid i denna lägenhet (som är 15 månader) då jag faktiskt dukat bordet och ätit på riktigt, som man gör i familjer, istället för att bara äta med tallriken i famnen framför datorn. Det var trevligt, och förmodligen på tiden. 

Imorgon ska jag vaccinera mig, eventuellt hämta upp möss och förbereda min avfärd mot Luleå där jag ska befinna mig tills söndag. På söndag ska jag åka till Kiruna, tro det eller ej. 

Helt offtopic kan jag säga att musbarnen är otroligt söta och har fått päls överallt förutom på magen. Helt underbart.

Jag saknar...

Personer och tillfällen jag saknar, eller kanske man ska säga längtar efter? 

<3











Alla jävla förbannat härliga stördpicknickar, roadtrips, spontanresor, festivaler, fester, LAN, filmmarathon, flumfotograferingar... ALLT! Jag längtar efter alla härliga tider! Kom igen folket, nu taggar vi inför en härlig höst!

Saknar också en hel del som varit men inte kommer igen, Skurt och Torkel, ballong-/växt-/boll-/bakprojekt med min "Esta", mysiga samtal med min blodsyster, stört underbara sommarkvällar med min andra blodsyster - "Vi", Utflykter med min barndomsvän Jens, Witch-nördighet och hemliga kojor, filminspelning med Minna... Ja, ALLT! Om ni skulle råka läsa så känner ni förhoppningsvis igen er, och även om jag glömt er vid detta tillfälle så uppskattar jag verkligen ALLA minnen jag har med ALLA mina gamla vänner. 

Sedan har ju karaten en speciell plats i mitt hjärta, som aldrig kan fyllas ut, och er jag träffat via karaten är alldeles specialla för mig. :)

Världens bästa dag (?!)

Jag vaknade med pisshumör. Verkligen. Jag ville INTE till gymmet. Jag tog 30 minuter till att enbart ta på mig skorna, allt för att förhala det värsta. 

Väl på gymmet skulle jag symboliskt gå lite på bandet, bara för att få in rutinen, och det slutade med att jag kände mig rätt så pigg, så jag joggade 20 minuter, och sen styrketränade jag. Vid denna tidpunkt var jag helt galet glad, och peppad till att göra allt! 

Hem och storstäda, och nuu är allt rent och har fått jättemånga saker gjorda! Helt otroligt vilken energi man får ibland. Detta kanske är belöningen för att gårdagen sög så mycket? 


Världens sämsta dag

Jag har levt i tristess från dess att jag vaknade klockan 9 tills... ja, vi får se. 

Det har varit storm och spöregn ute, samt strömavbrott stora delar utav dagen. Så jag har inte kunnat göra något. Inte ens laga mat. 

Och även de stunder strömmen varit på så spelar det ingen roll. Min boxer till TVn funkar inte så den enda sevärdiga kanalen som går att se på är 6:an, men dessvärre så har även min kära 6:an en hel del skitprogram. 

Min dator krånglar och allt är skit. Jag har i princip suttit och rullat tummarna (och sovit) i 7 timmar nu. Det här känns som att åka buss en lång sträcka. :( Jag vill inte åka buss. Jag hatar allt. Varför måste en del dagar suga så helvetes jävla mycket? 

Har även varit på pissigt humör och börjar grina åt allt, typ som att vara tvungen att beställa tid till vårdcentralen.
Jag önskar att jag aldrig hade vaknat idag. Och inte ens får jag tröstäta godis. :(((((((((((((((

Mission accomplished!

Nu är vårt norrlandsuppdrag slutfört. Orkar inte skriva om det här då allt finns på vår andra blogg.

Det var jätteroligt och en väldigt spännande upplevelse. Att gå barfota i terräng känns oerhört mer ergonomiskt för kroppen än att gå med skor på asfalt. Nu är jag nyduschad och REN. Det känns bra. Att gå i lera och diken är inte så värst renligt.

Ikväll blir nog en chillkväll med film, Frida och älgkött. Gött.

Kort update

Sitter just nu i Älvsbyn med Frida. Yaay. :) Vi ska se Religulous och sedan vila upp oss inför den stora Dagen imorgon. Jag hänvisar er återigen tilll www.uppdragnorrland.blogg.se!

Hemma väntar mina muslingar. Tog en titt på dem igår. Fyra stycken små söta aliens.

Igår var vi på Luleåkalaset! Det var väldigt roligt. Vi dansade i öltältet, i karusellen och överallt. Helt spiknyktra. Vi såg också movits och stod i princip längst fram och hoppade. En jävla massa motion för en festival. Hade också ett väldigt trevligt avslut på kvällen med en väldigt trevlig person. Det är synd att allt bra tar slut alldeles för tidigt.

På vägen hem hittade vi även en ny kompanjon. Ett road kill. En överkörd ponny. Vi döpte henne och nu är hon vår alldeles egna. Presentationen kommer en annan dag!

Nu drar jag åt helvete. Vi ses! :)

Insekter och helgplaner

På vägen till djuraffären (som jag gick till i onödan efter mushelveterna aldrig kommer in trots att de sagt att de gör det i två veckor nu), så såg jag en jävla massa insekter. Inte vanliga insekter såsom myggor och flugor, utan de här sagoinsekterna som barn tycker om. 

Först såg jag en gul fjärilslarv, och sedan såg jag en sjukligt stor och fet larv och sen en gräshoppa som satt mitt på vägen. Brukar inte de hålla sig i gräskanten? Jag såg dessutom minst tre trollsländor och en dagslända. 



Jag köpte även ett diskställ, vilket var behövligt. Dock inte på djuraffären utan röda korset. Fick även med mig två midjebälten hem. 

Ikväll blir det Luleåkalaset! Sedan vidare till Älvsbyn och sedan ut på ett Uppdrag: Norrland. Om allt går rätt till kommer uppdraget kunna följas på www.uppdragnorrland.blogg.se

Idag har jag ätit baconlindad sparris, och jag njöt utav varje sekund. Nu ska jag prova mitt nya diskställ. So long!

Man måste vara asfull för att bli våldtagen!

http://kvp.expressen.se/nyheter/1.2516979/kvinna-for-nykter-for-att-bli-valdtagen

Man måste vara asberusad för att bli våldtagen. Är man vid medvetande så är det inte våldtäkt. Det tycker hovrätten. 

Jag måste bara säga: LYLLO ER SOM ÄR NYKTERISTER - Ni kommer ALDRIG bli våltagna! Helt otroligt. 

Och är man medveten om någons handling, då är det okej. Är jag medveten om att min man slår mig blodig, då är det ju helt okej. Jag har ju inte gjort motstånd? Vilken kvinna som helst klarar väl att göra motstånd på en man av den dubbla vikten och med betydligt större muskelmassa? 

Ja. Så är det nog. Eller inte.

Kan inte klaga på straffet. Två år är inte en kort tid i fängelse. Finns mördare som kommit undan med betydligt kortare tid, men argumentet är bara för löjligt. För nykter för att bli våldtagen..? If you say so.

Mycket att berätta

Lördag: PDOL med Fanny och Marcus. Dock övergick sällskapet senare till att bli ett gäng främlingar, och sedan bara en främling och en massa tequila! Gott. Har inte så jättemycket att berätta egentligen. Minnena suddas ut efter att man inte bloggat på snart en vecka. 

Söndag: Promenad till stan med Fanny där vi åt på max, letade runt efter vatten och åkte till Boden! I Boden träffade vi Henke och vi såg alla film i en mysig lägenhet. Dessutom åt jag och Fanny lax med romsås till middag. Mums. 

Måndag: Cykeltur till Fannys stuga. 1.8 mil. Yaay. Sen dog jag litegrann. Vi hittade säkert på en massa andra saker, men jag kommer inte ihåg vilken ordning allt hände. Vi plockade nog hallon och åkte båt?

Tisdag: Cykeltur fram och tillbaka till Boden. 3.2 mil!Jag trodde att jag skulle spy på vägen, och helt säkert svimma också. Vi gjorde då detta för att hyra en film för 10 kronor. Vi grillade, åkte båt och badade. Skönt som fan. Självklart kollade vi filmen också, annars hade jag dött förgäves. 

Onsdag: Cykeltur till Boden med Fanny. Börjar jag låta ensidig? ;) Vi shoppade lite och sen tog jag bussen hem. 

Nu är jag äntligen hemma och har hittat musungar i min lägenhet. Myyyyyys. 

Jag och Fanny hittade en död kompis mellan Boden och Fannys stuga också: 



Så. Efter en helg utan aptit och en halv vecka med 7 fucking jävla mils träning så hoppas jag verkligen att jag gått ner i alla fall lite i vikt!

RSS 2.0