Sex damer du tycker är ursnygga

Sex stycken vackra damer coming up. 

1. Liv Tyler




Okej... Nu blev det svårt. Det finns många som jag tycker ser väldigt bra ut, men få i Liv Tylers liga. Orkar fan inte leta bilder. Ni får 5 andra namn jag minns som snygga.

2. Emma Watson

3. Evan Rachel Wood

4. Kate Winslet

5. Megan Fox (när hon inte är extremt översminkad)

6. Christina Aguilera

Sju saker du ofta tänker på

Sju saker jag ofta tänker på. 

1. Vad är tid? Upplever folk tid på samma sätt? Är det tiden som gör att jag upplever tråk? OSV OSV

2. Vad är verklighet? Om man kan uppleva saker så annorlunda, hur vet man då om det är verkligt? 

3. Att jag skulle vela träffa mig själv som liten.

4. Att jag skulle vela ha en tvilling. Hur hade det påverkat min uppfattning om mig själv? 

5. Att det är så fantastiskt hur man på vinterkvällarna kan titta upp och se rymden. Det är fan coolt. Tur att inte ljuset alltid är ivägen. 

6. Måste jag plugga på universitet och gå färdigt gymnasiet? Är det okej för Lina Sandström att istället bli typ bartender, hemlös eller whatnot? 

7. Att alla människor är utbytbara. Även om människan är ett grymt socialt djur, så betyder andra specifika människor inte så mycket för oss som vi tror. 

And the list goes on. Jag funderar på väldigt mycket.

Åtta sätt att vinna ditt hjärta

Åtta sätt att vinna mitt hjärta på. Här kör vi. 

1. Tyck som jag. Jag blir helt galen av glädje när folk tycker PRECIS som mig. Jag tror det är något unikt som aldrig inträffar typ... 

2. Prata om mig. Jag vill höra allt du tycker och tänker om mig. Positiva saker är till din fördel. 

3. Kalla mig smöriga saker, typ som "prinsessa", "alv" eller "sagolik". Säg att jag är fager och behandla mig allmänt som om jag vore en oerhört vacker flicka. Jag kommer älska tanken på att vara så så mycket att jag köper det och faller pladask. Det ska dock verka genuint. Om det låter som något du säger till alla kommer jag tycka du är patetisk. Jag vill ju vara unik! Det finns bara en prinsessa i sagan.

4. Visa att du vill vara nära mig, men stalka mig inte. 

5. Våga visa upp mig. Jag blir jätteglad när en flirt eller nybliven pojkvän berättar om mig till sina kompisar, eller kysser mig offentligt. 

6. Var otydlig. Sitt lite för nära, men utan att röra mig. Prata med mig lite mer än med alla andra, men inte så pass mycket att jag kommer tro att du hellre pratar med mig. Gör mig sjukt osäker på ifall du gillar mig eller inte. Då kommer jag pendla mellan att vela ha dig mest av allt och hjärtesorg. Aww. Hjärtesorg är alltid till din fördel som man. 

7. Se mig i ögonen. Länge. Att bara sitta och titta på varandra är så sjukt underbart. 

8. Var dig själv.

Nio saker om dig själv

Nio saker om dig själv.. Jadu. Jag ger detta ett halvhjärtat försök. 

Efter att ha försökt komma på nio saker i en halvtimme: Vad är det här ens för fråga? Den är inte relevant på något sätt. Vad jag tycker om mig själv kanske ingen annan kommer inse, och folk kan tycka saker om mig som jag inte anser stämmer. Vars ska man börja? Det finns miljarder saker om mig, men ingen av dem är väl särskilt intressanta? Kanske för någon som känner mig och vill veta mer om mig, men de vet ju troligtvis redan nio saker om mig, vilket i så fall skulle betyda att man måste erkänna nio personliga saker, men då blir det ju för personligt. GAAH! *RAGE:AR UT* NÄ. Jag ger er nio totalt värdelösa fakta. Good day! 

1. Jag har tre systrar och noll bröder, och har blivit uppfostrad av en mamma och 0.01 pappa, därför tror jag att män är känslokalla och precis som de visas på actionfilmer. Jag föraktar också kvinnor eftersom de är människor och äckliga, och inte alls som i tecknade filmer. How fucked up is that?

2. Jag är svart och vitt, samtidigt, men också varken svart eller vit. 

3. Jag är ibland så lat att jag inte äter på en hel dag för att jag inte orkar göra mat om det innebär mer än att öppna kylen och glufsa i sig. Ibland tar det flera timmar innan jag ens orkar öppna kylen. 

4. Jag finner alla beteenden som kan tolkas som giriga äcklande, exempelvis den oerhörda motivation man får om man vill ha något, typ godis, sex eller pengar. Det är äckligt att man kan få en enorm drivskraft enbart för att man är beroende av bekräftelsen/njutningen detta objekt kan ge. Jag tänker mig typ en zombie med uppspärrade ögon och girig blick som enbart pga sin girighet kan röra sig framåt för att sedan glufsa i sig maten/sexet/drogerna/pengarna för en stunds njutning. Usch. Kan ni se det framför er? Levande organismer är äckliga. 

5. Jag är allmänt bitter idag. Vilket kanske märks. 

6. Jag finner att skriva det här så sjukt tråkigt att jag hellre skulle räkna matte. 

7. Jag är extremt naiv. 

8. Jag funderar mycket på konceptet tid. Tid suger. 

9. Jag vill ha Sheldon Cooper som min bästa vän.

Blogglista

En blogglista. Snodd av the one and only Frida Lindgren. 

Tio saker du vill göra innan du dör
Nio saker om dig själv
Åtta sätt att vinna ditt hjärta
Sju saker du ofta tänker på
Sex damer du tycker är ursnygga
Fem saker du skulle vela göra
Fyra avtändande saker
Tre tändande saker
Två favoritlåtar
En bekännelse


Tio saker du vill göra innan du dör:

1. Resa till alla möjliga platser i världen
2. Forska om denna planet, om livet eller om dess beståndsdelar
3. Uppleva studentlivet
4. Bli riktigt duktig på något
5. Äga ett hus som ska vara ett hem jag trivs i
6. Åka ut i rymden (även om det är en omöjlighet för mig)
7. Dyka så djupt min kropp tillåter
8. Fara runt på haven 
9. Skaffa barn (eventuellt)
10. Uppleva livet, helt enkelt




TV är bra underhållning

Idag är en skön slappdag. Mysa framför gravida 16-åringar på MTV i en utbäddad bäddsoffa medan man äter gårdagens rester. Skönt. 

Jag känner mig obligerad att blogga, men har egentligen inget att säga. Så... Hejdå.

Den gyllene draken fick besök utav aliens...

OM ni MOT FÖRMODAN skulle ha missat det, så var jag på halloweenfest på Western Farm igår med Frida. Det var kul. Vi dansade på bord tills vi blev tillsagda av vakter att inte göra det, och då dansade vi på bänkar istället. Jag red mekanisk tjur och var allmänt awesome i min mansutstyrsel. Jag hade nog blivit en bra man, tror jag. 

Jag lärde också Frida hur man spyr på kommando. He-he-he.

Bussturen hem, promenaden till Frida och nattförberedandet bestod av snack, sådär typiskt tjejigt. Riktiga män törs ha kontakt med sin kvinnliga sida. Idag har vi varit lyxiga och käkat bakismat på Golden Dragon. 

Jag är så sjukt trött att jag hade kunnat somna sittandes. Ha en trevlig kväll och en kul måndag imorgon... I know I won't!

Farmen är nära

Jag missade bussen till Frida... Nästan! BUT I MADE IT!

Nu är utstyrseln klar, alkoholen förtärs till jazz. Snart är det här. Ska kvällen bli magiskt, legendarisk eller helt fail? Vem vet? MEN FYFAN VAD VI SKA TA REDA PÅ DET ALLTSÅ!





NU ALLIHOPA! VI SES PÅ FARMEN! Idag mår jag som en kung.

IIIH!

Bussen till Frida går om exakt... 83 minuter... Gud. JAG DÖR!

FATTA! IKVÄLL HÄNDER DET! Taggad till max förfan! 

Nu ska jag lyssna peppmusik, kanske köra någon LoL-match (med Janna!) och sedan typ... Åka buss? YAY! Hurra! Jag har typ 50 kronor kvar på kontot efter att ha tagit ut pengar till farmen. Ajaj. Och det lär dröja tre veckor till innan nästa sats med pengar kommer. Så går det när man är student! MEN FYFAN vad vi ska ha roligt, så det gör inget. Bättre upplevelser i minnet än pengar i börsen. Så äre.

NU... FÖRHELVETE! Ska försöka hålla er uppdaterade, kanske med en bild på våran färdiga utstyrsel eller så. Men jag kan inte lova något! Vi ses i Boden ikväll!

Nu börjar taggen...

...Inför WESTERNFARM! 

Lösmustascher är köpta, nallebjörnen står redo, hattar och klädesplagg är typ fixade. Alla ingredienser är i bunken (självklart också alkoholen), så nu börjar vi baka världen goaste KVÄLL! FÖRFAN! TAGGARÅ! 

Imorgon blir det alltså halloweenfest på farmen med Frida. Om ni nu missat det. Det ska bli helt legendary! Rida tjur, supa och ragga brudar. Utklädda till män, ofc. 

Idag blir det en slappardag. Spela lite LoL kanske i brist på annat, då Elin vägrar lämna helvetet. 





Awesome 84/7! Yes you heard me.

Idag har jag slagit ett rekord. I'm simply awesome.

Jag sitter dessutom här vaken. På ett lov. Klockan 10. Sjukt. 

Mamma är i stan och ska följa med mig och göra en jävla massa ärenden, och så ska jag dessutom övningsköra. Senare ikväll blir det Älvsbyn! Hurra! 

Här får ni en meningslös bild:



Så jääävla dåligt. Man skäms ju. Vilken hemskt slogan till en så god vitlöksölkorv.

RSS 2.0