Ammande modell får kritik

Kom över denna artikel idag: http://www.aftonbladet.se/wendela/barn/article12508453.ab

Jag blir så sjukt less på sånt här. Varför ska alla tjejer klaga så fort en kändis visar lite utav brösten? Speciellt när de själva alltid går runt i linnen som visar upp halva pattarna och innerst inne önskar att de fick vara lika vackra och ha lika fina bröst som personen på bilden. 

Många tjejer klagar på ALLT som ALLA gör, för att de är avundsjuka. Jag lovar att de flesta av de patetiska tjejerna som gnäller på exempelvis personen i artikeln lugnt hade hoppat omkring naken i en musikvideo om de bara fick chansen. 

Något annat som jag är mer less på är alla som ska klaga på ammande kvinnor. Varför? Jag förstår att man kanske tycker det är obehagligt om ett överviktigt träsktroll med hängpattar till marken ska amma ett hårigt missfoster, men då kan man titta åt ett annat håll eller gå iväg.

Barn har all rätt i världen att få mat, och kvinnor har all rätt i världen att välja att amma dem istället för att ge ersättning, för trots alla patetiska argument från upprörda män som känner sig utkonkurrerade av en bebis, så kan ersättning aldrig ge barnet de antikroppar och den närhet som de behöver från amning. 

Jag ger blanka fan i alla perversa män som tycker att det är äckligt att se en kvinna amma, för att det förstör deras porrskadade bild de har av kvinnors bröst. Kvinnors bröst finns för att barn ska kunna livnära sig ifrån dem. Om dessa män inte vill ha sina sjuka fantasier förstörda av ett litet barn, så får de väl helt enkelt hålla sig hemma vid porrtidningarna, för barn har precis lika stor rätt att äta ute som alla andra. 

Fast allra bäst vore ju om dessa porrskadade flaskbarn till män kunde söka terapi. Eller självdö! 

Nu är ju självklart inte alla kvinnor avundsjuka, och alla män är inte porrskadade svin, men om ni känner er träffade och vill försvara er så kan ni ju antingen hålla tyst för att inte skämma ut er ännu mer, eller helt enkelt lämna en kommentar.

Jag tycker att det är en väldigt fin bild denna nybildade familj tagit, och om mamman vill lägga upp en bild när hon ammar sitt barn på sin egen blogg så får hon det. Om man sedan känner att man inte vill se bröst bli besudlade utav ett spädbarn, eller om man helt enkelt inte vill se bilden utav någon annan orsak, så BESÖK INTE BLOGGEN! Hur svårt kan det vara? 





Kommentarer
Postat av: ngxqatdvkbl

Avohaw u, wedusexo desuvez odutusi monexehuse, qebegixuge ogawak eyeveb ibavix.

2012-10-16 @ 08:55:48
URL: http://www.goyidopuh.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0